arabisch_leren002015.jpg arabisch_leren002014.jpg arabisch_leren002013.jpg arabisch_leren002012.jpg arabisch_leren002009.jpg arabisch_leren002008.jpg

Wil je Arabisch leren in een cursus die is aangepast aan jouw behoeften, wensen en mogelijkheden? Of wil je dat het tijdstip en het tempo op jouw agenda worden afgestemd? Kies dan voor privélessen van Arabix.

 

Cursusinhoud

Als je voor privéles kiest, kun je kiezen uit drie beginnerscursussen:


-Basiscursus Gesproken Arabisch (Egyptisch) en Arabisch schrift. Deze cursus is gelijk aan de Basiscursus die je ook als groepscursus kunt volgen.
-Basiscursus Gesproken Arabisch (Egyptisch) zonder Arabisch schrift.
-Basiscursus Formeel Arabisch (Modern Standaard Arabisch) en Arabisch schrift.

 

Na elk van deze cursussen kun je verder met een vervolgcursus. Ook gevorderden kunnen in overleg een keuze maken tussen verschillende cursusprogramma's.  

 

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in privélessen, neem dan contact op met Arabix. Je kunt dan direct een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens de intake maak je kennis met de lesmaterialen en de manier van lesgeven. Daarnaast bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Een intake is kostenloos en vrijblijvend. Wil je op baisis van deze intake beginnen met privélessen? Dan maken we een planning en gaan we aan de slag.

 

Docent

Privélessen worden in de meeste gevallen gegeven door Bram van der Zwan, een arabist met 15 jaar ervaring in Arabisch taalonderwijs aan jongeren, studenten, volwassenen en oudere cursisten.

 

Les bij Arabix in Groningen of online vanaf waar je maar wilt

Privélessen kun je volgen in de Arabix lesruimte aan de Savornin Lohmanlaan 66 te Groningen op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur. Deze ruime en rustige ruimte is van alle nodige middelen voorzien voor effectieve taaltraining.

Online-privélessen volg je van achter je computer of tablet via Skype. De hulpmiddelen die de docent in de les gebruikt, kun jij ook zien en horen. Net als in een gewone privéles gebruiken we dan ook geluids- en videofragmenten en een (digitaal) schoolbord.

  

Kosten

Je kunt al privéles volgen vanaf € 63 per maand (1x per 2 weken les) of 126 (1x per week les). Voor meer details neem contact op met Arabix.

Op privécursussen zijn de Algemene Voorwaarden van Arabix van toepassing.

Privéles Arabisch

Privécursussen
Les van een ervaren Arabist
Persoonlijk programma
Diverse niveaus
Start wanneer u wilt
Met e-learning
Ook als online-cursus!